Λήστεψαν μοναχική γριούλα στην Κορινθία

Η ανήμπορη γριούλα δεν τόλμησε να βάλει τις φωνές και απλώς παρακολούθησε τους δράστες που έκαναν άνω- κάτω όλους τους χώρους αναζητώντας τη λεία τους

Επίδειξη δύναμης σε μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη έκαναν οι δυο άγνωστοι κακοποιοί που εισέβαλαν ξαφνικά στο σπίτι της στον Άσσο Κορινθίας το βράδυ του Σαββάτου και την ακινητοποίησαν με τη βία και απειλώντας την με μαχαίρι!

Η ανήμπορη γριούλα δεν τόλμησε να βάλει τις φωνές και απλώς παρακολούθησε τους δράστες που έκαναν άνω- κάτω όλους τους χώρους αναζητώντας τη λεία τους. Τελικά, άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν, τα κοσμήματα της ηλικιωμένης και διάφορα προσωπικά έγγραφα και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε κατάσταση σοκ το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως έφτασαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βραχατίου και της Εγκληματολογικής υπηρεσίας, που πήραν αποτυπώματα και προσπαθούν να εντοπίσουν τους δυο ληστές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr