Λευκάδα: Άδειασε το σπίτι που δούλευε η οικιακή βοηθός

Χρειάστηκε να περάσουν 20 ημέρες, ώσπου να εξακριβωθεί ότι πίσω από την κλοπή κρυβόταν ένας άνθρωπος... εμπιστοσύνης

Σοκ έπαθε μια ηλικιωμένη γυναίκα όταν επέστρεψε στο σπίτι της στη Λευκάδα και το βρήκε... «γυμνό», με τα μεγάλης αξίας χρυσαφικά της αλλά και πανάκριβες ηλεκτρονικές συσκευές να έχουν κάνει φτερά. Χρειάστηκε να περάσουν 20 ημέρες, ώσπου να εξακριβωθεί ότι πίσω από την κλοπή κρυβόταν ένας άνθρωπος... εμπιστοσύνης.

Πρόκειται για την 60χρονη αλλοδαπή οικιακή βοηθό της 74χρονης γυναίκας, που μάλιστα κρατούσε στο σπίτι της τα κλοπιμαία. Όταν έκαναν έρευνα οι άνδρες της Ασφαλείας που βρέθηκαν στα ίχνη της, βρήκαν ένα μέρος από αυτά και τα επέστρεψαν στην ηλικιωμένη. Η έρευνα για να βρεθούν τα υπόλοιπα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ σε βάρος της «μακρυχέρας» οικιακής βοηθού σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.

Τρεις Έλληνες ηλικίας 53, 29 και 18 χρόνων τρύπωσαν στο σπίτι μιας 74χρονης στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων
και άρπαξαν όλα τα χρυσαφικά και τα κοσμήματά της. Η κλοπή έγινε το πρωί του περασμένου Σαββάτου, αλλά οι άνδρες της Ασφάλειας που ανακάλυψαν τα ίχνη των δραστών βρήκαν όλα τα κλοπιμαία στην κατοχή των δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Ένας 26χρονος Αλβανός ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της διάρρηξης που είχε γίνει πριν από δέκα ημέρες σε μια εμπορική επιχείρηση στην Κέρκυρα
, από την οποία είχαν κλαπεί 200 ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.   



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr