Οι συναθλητές της αποχαιρετούν την Άννα Πολλάτου...

Συγκίνηση έχει πλημμυρίσει το Διαδίκτυο από τα μηνύματα όσων έζησαν την άτυχη Ολυμπιονίκη από κοντά

Η Άννα Πολλάτου ήταν από τις πιο ευγενικές ψυχές του αθλητισμού και από τα πιο αγαπητά παιδιά όχι μόνο στο χώρο της γυμναστικής, όπου διέπρεπε από την ηλικία των πέντε ετών, όταν πρωτοξεκίνησε στην πατρίδα της, το Αργοστόλι της Κεφαλονιάς. 

Οι συναθλήτριές της στην ομάδα του ανσάμπλ που κέρδισε παγκόσμια πρωταθλήματα και το χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο, είναι συγκλονισμένες από το χαμό της Άννας, που πάνω απ' όλα ήταν αγαπημένη τους φίλη. Η Ειρήνη Αϊνδηλή, η Εύα Χριστοδούλου, η Χαρά Καρυάμη, η Μαρία Γωργάτου και η Κλέλια Πανταζή έχουν όλες συγκλονιστεί και έχουν αλλάξει τις φωτογραφίες τους στο Fecebook με το σήμα του πένθους και με την εικόνα που όλες μαζί, πετώντας στον ουρανό από τη χαρά τους είχαν μόλις στεφθεί ολυμπιονίκες....

Στο ίδιο πνεύμα και ο συναθλητής της στη γυμναστική Αρτούρ Γκερεμιάν, ο πρωταθλητής του τραμπολίνο που συμμετείχε και στη Eurovivion θύμισε στους χιλιάδες φίλους της Άννας στο Facebook το σημείωμά της αμέσως μετά τους Αγώνες και τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησε τότε.



Τα δύο προφίλ που διατηρούσε η Άννα Πολλάτου στο Facebook έχουν κατακλειστεί από μηνύματα αγάπης και θλίψης από χιλιάδες κόσμου, που δεν μπορεί να πιστέψει πως το χαμογελαστό κορίτσι δεν είναι πια μαζί μας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr