Η αδερφή της 23χρονης Φαίης ξεσπά: «Δεν υπήρχε ερωτικό τρίγωνο»

Η 32χρονη γυναίκα παραδέχθηκε πως αρχικά είχε πει ψέματα στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, καθώς σύμφωνα με την ίδια είχε δεχθεί πίεση από τον κατηγορούμενο, ο οποίος την απείλησε ότι θα κατέστρεφε εκείνη και την αδερφή της.

«Δεν υπήρχε ερωτικό τρίγωνο» λέει η αδερφή της άτυχης Φαίης, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της, Βαγγέλη Στεφανάκη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή στα 23 της μόλις χρόνια.

Την ίδια ώρα, η αδερφή της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε και αυτή μπλεγμένη στην υπόθεση, με τον κατηγορούμενο να υποστηρίζει ότι διατηρούσε παράλληλα και με τις δύο αδελφές σχέση, η 32χρονη Μαρία-Ελενα υποστηρίζει, μέσω του συνηγόρου της, Θανάση Πλεύρη, ότι «δεν υπάρχει ερωτικό τρίγωνο, ο κατηγορούμενος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Είναι ένα έγκλημα που δε σχετίζεται με κανένα παρελθόν».

Υπενθυμίζεται ότι η 32χρονη γυναίκα παραδέχθηκε πως αρχικά είχε πει ψέματα στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, καθώς σύμφωνα με την ίδια είχε δεχθεί πίεση από τον κατηγορούμενο, ο οποίος την απείλησε ότι θα κατέστρεφε εκείνη και την αδερφή της.​

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr