Πάτρα: Γης μαδιάμ στο δημοτικό συμβούλιο
10.04.2013
19:27
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με την απίστευτη ένταση που επικράτησε κατά τη συζήτηση για τη χωροθέτηση του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων
Απίστευτη ένταση επικράτησε το απόγευμα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στην Πάτρα παρουσία κατοίκων και εκπροσώπων φορέων περιοχών στις οποίες σχεδιάζεται να κατασκευαστεί Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν μετά την τοποθέτηση του αρμόδιου αντιδήμαρχου, ο οποίος πρότεινε ο Σταθμός να κατασκευαστεί στο Παυλόκαστρο προσθέτοντας ότι έχει ήδη ζητηθεί από το Δασαρχείο να γίνει αποδεκτή η συγκεκριμένη πρόταση.
Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει με κάτοικο που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση να πετάει μπουκάλι με νερό εναντίον δημοτικών συμβούλων γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της συμβούλου, Τασίας Παπαντωνοπούλου, η οποία απευθυνόμενη στους κατοίκους είπε: "δεν θα μας σκοτώσετε εδώ μέσα". Τη φράση αυτή ακολούθησαν ρίψεις καφέ, σπρωξιές και κλωτσιές με αποδέκτες συμβούλους.
Μετά την εξέλιξη αυτή η συνεδρίαση διεκόπη και θα συνεχιστεί σε ημερομηνία που θα οριστεί άμεσα.
Διαβάστε περισσότερα στο thebest.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr