"Τρύπωσε" στο εστιατόριο του ΤΕΙ Χαλκίδας

Διαρρήκτης τρύπωσε στο εστιατόριο του ΤΕΙ Χαλκίδας, στο κέντρο της πόλης. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή τον είδαν να μπαίνει μέσα

Διαρρήκτης τρύπωσε στο εστιατόριο του ΤΕΙ Χαλκίδας, στο κέντρο της πόλης. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή τον είδαν να μπαίνει μέσα και τον συνέλαβαν επ' αυτοφώρω.

Ο 32χρονος Έλληνας δράστης συνελήφθη τη στιγμή που είχε διαρρήξει την πόρτα του εστιατορίου, με σκοπό να κλέψει ό,τι θα έβρισκε. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι, μία πένσα, ένα κλειδί και ένα ζευγάρι γάντια μια χρήσεως κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής. 

Δεν έψαχναν για καύσιμα οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής Λέσβου παραβιάζοντας ένα παράθυρο. 

Στόχος τους ήταν το ταμείο του 35χρονου ιδιοκτήτη, από το οποίο άρπαξαν 300 ευρώ και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας 1.200 ευρώ και εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr