Ο γιος της Γιάννας σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Τις πολιτικές του πεποιθήσεις έδειξε φανερά πλέον ο γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου, Παναγιώτης ο οποίος βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη στην κεντρική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ....

Τις πολιτικές του πεποιθήσεις έδειξε φανερά πλέον ο γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου, Παναγιώτης ο οποίος βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη στην κεντρική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τα ριζοσπαστικά άρθρα του για την οικονομία η εμφάνισή του στην Ομόνοια απέδειξε τις θέσεις και τις πολιτικές του ανησυχίες. Η εμφάνισή του δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί τυχαία μιας και στο παρελθόν είχε ξαναπάει σε συγκεντρώσεις όπως αυτές των αγανακτισμένων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα nocomments, που παρουσιάζει και φωτογραφία του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ο νεαρός γόνος βρισκόταν κάτω από την εξέδρα που μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας , δίπλα στη σκηνή μαζί με τρεις φίλους του και μια νεαρή φίλη του. Ντυμένος απλά με βερμούδα και μαύρο μπλουζάκι , παρακολούθησε με όλη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και πολλές φορές δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του χειροκροτώντας.

Χειροκρότησε μάλιστα με πάθος όταν στο τέλος της ομιλίας ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίαζε μέλη ξένων αριστερών οργανώσεων ή κομμάτων και ειδικά όταν αναφέρθηκε στο κίνημα «Occupy Wall Street». Παρά το γεγονός ότι είχε διακριτική παρουσία, κάποιοι τον αναγνώρισαν και έσπευσαν να του μιλήσουν. Όταν κάποιοι άρχισαν να τον συγχαίρουν για τις πολιτικές του τοποθετήσεις εκείνος τους ευχαρίστησε αλλά φαινόταν ξεκάθαρα η αμηχανία του και ευγενικά σταματούσε την κουβέντα συνεχίζοντας να παρακολουθεί την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Ο «επαναστάτης» γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου, Παναγιώτης που πριν από ένα χρόνο «αγανάκτησε» μαζί με χιλιάδες Ελληνες στην Πλατεία Συντάγματος, αρθρογραφώντας για την «κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους», εξέπληξε ξανά με νέο του άρθρο πριν από λίγες ημέρες στην ιστοσελίδα rednotebook στο οποίο έκανε μια συνοπτική ιστορική αναδρομή στην κρίση του '70 και επιχειρούσε να αναδείξει τις πιέσεις και τις μεθοδεύσεις του καπιταλιστικού συστήματος για την κατάρρευση κάθε αριστερής δύναμης που βρισκόταν ένα βήμα πριν την εξουσία καθώς οι τράπεζες δεν είχαν οφέλη.
 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr