Κατάρρευση οροφής σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στον Κεραμεικό, έρευνες για εγκλωβισμένους

Η επιχείρηση των αρχών έχει προκαλέσει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή - Στο σημείο δυνάμεις της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο

Έρευνες σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στον Κεραμεικό, η οροφή του οποίου κατέρρευσε, πραγματοποιούν πυροσβέστες.

Πρόκειται για κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κεραμεικού και Μεγαρέων, για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι διαμένει μέσα πιθανώς άστεγος άνθρωπος.  Η κατάρρευση κινητοποίησε την Πυροσβεστική που επιχειρεί στο σημείο με 8 πυροσβέστες και δύο οχήματα. 

Λόγω της έκτασης των ζημιών, αναμένεται να μεταβεί στο σημείο και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, ώστε να συνδράμει στις έρευνες. Η οδός Κεραμεικού έχει κλείσει στο ύψος της Μύκαλης προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση των δυνάμεων που επιχειρούν στο σημείο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr