Διαρροή προπανίου από βυτιοφόρο σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στον Ασπρόπυργο, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή, βίντεο

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί επί της οδού Αχαρνών από το ύψος των Μακεδομονομάχων - Στο σημείο έχουν σπεύσει 27 πυροσβέστες με δέκα οχήματα

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης (28/10) μετά από διαρροή προπανίου από βυτιοφόρο σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στον Ασπρόπυργο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 27 πυροσβέστες με δέκα οχήματα και πραγματοποιούν ρίψη νερού. Παράλληλα, στην περιοχή βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας, της ΕΜΑΚ και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Λόγω της διαρροής πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου από το ύψος της οδού Μεγαρίδος και από το ύψος της οδού Δοϊράνη. Επίσης, εκτροπή κυκλοφορίας σημειώνεται στην οδό Ιωάννη Μυλωνά από το ύψος της οδού Έλλης Λαμπέτη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί επί της οδού Αχαρνών από το ύψος των Μακεδομονομάχων.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr