Από την παραλιακή τα προβλήματα στην άνοδο του Κηφισού, βελτιώνεται η κίνηση στην κάθοδο και την Ποσειδώνος

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους

Δύο τροχαία  ατυχήματα προκάλεσαν μεγάλο μποτιλιάρισμα το πρωί της Δευτέρας τόσο στο ρεύμα ανόδου του Κηφισού όσο και στη λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο ενώ σημαντικά είναι τα προβλήματα με την κίνηση στους δρόμους σε αρκετούς δρόμους του Λεκανοπεδίου.

Το τροχαίο στον Κηφισό, όπου για αρκετή ώρα τα κυριότερα προβλήματα εντοπίζονταν τόσο στο ρεύμα ανόδου όσο και στο ρεύμα καθόδου, σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί στο ύψος της Λιοσίων όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, για άγνωστο λόγο, προσέκρουσε στο προστατευτικό διάζωμα και έριξε μια κολώνα ηλεκτροφωτισμού.



Λόγω του τροχαίου προκλήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα στην άνοδο του Κηφισού με τα αυτοκίνητα να είναι κολλημένα από την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος μέχρι το ύψος της Νέας Ιωνίας ενώ καλύτερη είναι μετά τις 9:15 η εικόνα στην κάθοδο όπου παραμένουν προβλήματα από Μεταμόρφωση μέχρι λεωφόρο Αθηνών.

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους

Στη λεωφόρο Αθηνών  το τροχαίο σημειώθηκε  στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου. Σύμφωνα με την τροχαία, στο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο Ι.Χ. φορτηγά και ένα επιβατικό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το μποτιλιάρισμα να ξεκινάει λίγο μετά τη συμβολή με τη Θηβών.

Καθυστερήσεις για τους οδηγούς και στην παραλιακή  προς Πειραιά με τα αυτοκίνητα να κινούνται με αργούς ρυθμούς κατά τμήματα από το ύψος του Αλίμου.

Κίνηση και στη Μεσογείων, στην Κηφισιάς, στην Κατεχάκη προς Κηφισίας, στην άνοδο της Συγγρού.

Στην Αττική οδό καθυστερήσεις προς Αεροδρόμιο 10΄-15΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας, 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία ενώ προς Ελευσίνα 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία,
10΄-15΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας, 15΄-20΄ Περιφ. Υμηττού από Αγ. Παρασκευή έως Κηφισίας..


Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου στον Κηφισό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr