Συναγερμός στη Ζάκυνθο: Δύο Ολλανδέζες έπεσαν με «γουρούνα» από γκρεμό 20 μέτρων, στήθηκε επιχείρηση διάσωσης

Η μία γυναίκα κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνη της και είναι καλά στην υγεία της, ενώ η δεύτερη φέρει ελαφρά τραύματα

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής (17/70, όταν δύο γυναίκες ολλανδικής καταγωγής, περίπου 20 χρονών, έπεσαν με ένα όχημα τύπου γουρούνα σε γκρεμό 20 μέτρων στο Ξηροκάστελλο, στην Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία γυναίκα κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνη της, ενώ για τη δεύτερη χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής. Στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβέστες με τρία οχήματα και οργανώθηκε επιχείρηση διάσωσης. 

Μετά από λίγο πυροσβέστες προσέγγισαν το σημείο πτώσης και μετέφεραν την δεύτερη Ολλανδέζα, η οποία φέρει ελαφρά τραύματα, σε ασφαλές σημείο. Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr