Αγέλη 20 σκύλων αναστατώνει περιοχές της Θεσσαλονίκης, «φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε» λένε κάτοικοι

Η ομάδα των αδέσποτων σκύλων κυκλοφορεί σε Πυλαία, Τούμπα και Καλαμαριά

Αναστάτωση τους κατοίκους περιοχών της Θεσσαλονίκης όπως η Πυλαία, η Τούμπα και η Καλαμαριά, έχει προκαλέσει αγέλη περίπου 20 σκύλων που κυκλοφορεί στους δρόμους.

Η ομάδα των σκυλιών κινείται συνήθως βραδινές ώρες με τους κατοίκους των εν λόγω περιοχών να λένε ότι δυσκολεύονται να κυκλοφορήσουν, καθώς έχουν σημειωθεί περιστατικά που η αγέλη κυνήγησε και επιτέθηκε σε ανθρώπους.



Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο παρελθόν ο δήμος Θεσσαλονίκης είχε έρθει σε συνεννόηση με το δήμο Καλαμαριάς και το δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη για να προσπαθήσουν να «σπάσουν» την αγέλη, να γίνουν κάποιες στειρώσεις, και να απομακρυνθούν, αλλά τα σκυλιά επιστρέφουν ξανά στην περιοχή.

Οι κάτοικοι που δηλώνουν αγανακτισμένοι, συγκεντρώνουν υπογραφές ζητώντας την τήρηση πιο άμεσων μέτρων για την ασφάλεια τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr