Κλαίγοντας στον ανακριτή η 32χρονη Αλγερινή – Απολογείται για τη δολοφονία της τρίχρονης κόρης της

Η 32χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και της ενδοοικογενειακής επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος της τρίχρονης Τζέντα  - Αρνείται τις κατηγορίες

Στον ανακριτή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προσήχθη η 32χρονη γυναίκα από την Αλγερία, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του 3 ετών κοριτσιού της, το οποίο βρέθηκε να επιπλέει νεκρό τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Ιουλίου στην παραλία Έδεμ του Παλαιού Φαλήρου.

Η 32χρονη, η οποία αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ενδοοικογενειακής επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος της τρίχρονης Τζέντα, εμφανίστηκε κλαμένη. 

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της η 32χρονη ενώπιον του ανακριτή θα αρνηθεί τις βαρύτατες κατηγορίες που της αποδίδονται. Ειδικότερα, θα αρνηθεί ότι είναι υπαίτια για τον θάνατο του παιδιού.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους της επιμένει στην εκδοχή του ατυχήματος και υποστηρίζει ότι φοβούμενη μη χάσει την επιμέλεια των δύο άλλων παιδιών της αποφάσισε να πάει στην παραλία το τρίχρονο κοριτσάκι και να το εγκαταλείψει εκεί.



«Ξέσπασε σε λυγμούς, δεν μπορούσε να μιλήσει»


Όπως είπε στο ΑΠΕ η εκ των συνηγόρων της 32χρονης, κ. Εβίτα Βαρελά η 32χρονη «δεν αποδέχεται την εκδοχή ανθρωποκτονίας». Η κ. Βαρελά ανέφερε ότι η εντολέας της, που δεν μιλά Ελληνικά, δεν γνώριζε τις κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν έως ότου η ίδια της εξήγησε στη γαλλική γλώσσα για όσα τις καταλογίζονται και τη βαρύτητα των πράξεων που της απέδωσε η Εισαγγελία.

Η 32χρονη, σύμφωνα με τη συνήγορο της, όταν κατάλαβε ότι το κατηγορητήριο δέχεται ότι είναι η δολοφόνος του κοριτσιού και ότι οι αρχές θεωρούν ότι κακοποιούσε το παιδί «ξέσπασε σε λυγμούς, δεν μπορούσε να μιλήσει, είναι συντετριμμένη».

Η υπεράσπιση αναμένει ολοκληρωμένα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία εκτιμά πως θα φωτίσουν πλήρως τις συνθήκες θανάτου του παιδιού και θα ξεκαθαρίσουν αν η τρίχρονη πέθανε από πνιγμό, κάτι που δέχεται το κατηγορητήριο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr