Χανιά: Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε σοβαρό τροχαίο - Στη ΜΕΘ 21χρονη επιβάτης του αυτοκινήτου

23 ετών  ο οδηγός του αυτοκινήτου - Ελαφρά τραυματισμένες και οι άλλες δύο κοπέλες που επέβαιναν στο ΙΧ

Τροχαίο ατύχημα με μια 21χρονη να τραυματίζεται σοβαρά, σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Κλαδισσού στα Χανιά, επί της παλαιάς εθνικής οδού.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο προσέκρουσε σε κολώνα καταστήματος και σε παρακείμενο τοιχείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η 21χρονη, η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Η κοπέλα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με τον διοικητή, Γιώργο Μπέα. Άλλες δύο νεαρές κοπέλες, οι οποίες επέβαιναν στο αυτοκίνητο, τραυματίστηκαν ελαφρά με τη μία να νοσηλεύεται στην Ορθοπεδικη Κλινική με κατάγματα και τη δεύτερη στη Χειρουργική Κλινική.

Όπως διαπιστώθηκε μετά από αλκοτέστ, ο 23χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ήταν μεθυσμένος καθώς βρέθηκε να έχει καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ πέραν του επιτρεπτού ορίου και νοσηλεύεται κρατούμενος στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου.

Σημειώνεται ότι και οι τέσσερις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο είναι ηλικίας 21 έως 23 ετών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr