Στο Marie Claire Φεβρουαρίου 2024 που κυκλοφορεί

All we need is love

Το νέο Marie Claire Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένο στον έρωτα


Στο εξώφυλλο, για πρώτη φορά στα 35 χρόνια της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού, ένα ζευγάρι γυναικών: η Ελένη Γκίκα και η σύζυγός της Μαρία Βαζούρα, μας εμπιστεύθηκαν με ενθουσιασμό και μοιράστηκαν μαζί με 5 ακόμη αγαπημένα μας ζευγάρια τη δική τους δυνατή ιστορία αγάπης σε μια ξεχωριστή φωτογράφιση από τον Γιώργο Καπλανίδη.

Ελένη Γκίκα και Μαρία Βαζούρα

Ελένη Γκίκα και Μαρία Βαζούρα

Όλοι έχουμε ανάγκη να μπορούμε να αγαπάμε αυτόν που θέλουμε και να του το δείχνουμε. Στο κατώφλι μίας πιο συμπεριληπτικής κοινωνίας, έξι ζευγάρια μάς εμπιστεύτηκαν να βάλουμε λίγη από την αγάπη τους σε εικόνες και λόγια.

Γιώργος Παπαγεωργίου και Δανάη Μιχαλάκη, Δεξιά: Marios Schwab και Jose Quijano

Γιώργος Παπαγεωργίου και Δανάη Μιχαλάκη, Δεξιά: Marios Schwab και Jose Quijano

Αντώνης Αντωνίου και Νατάσα Ασίκη, Δεξιά: Ανθή Φακιδάρη και Αγγαίος Ποθητός

Αντώνης Αντωνίου και Νατάσα Ασίκη, Δεξιά: Ανθή Φακιδάρη και Αγγαίος Ποθητός

Ρωμανός Γεροδήμος και Αντώνης Ιωαννίδης

Ρωμανός Γεροδήμος και Αντώνης Ιωαννίδης

Για τι πράμα μιλάμε, όταν μιλάμε γι’ αγάπη

Η κατάσταση των σχέσεων στο κατώφλι μιας νέας εποχής. Τι είναι ρομαντικό σήμερα; Πού αναζητούμε την αγάπη; Τι θέλουμε από τις σχέσεις; Οι ανάγκες αλλάζουν, οι κοινωνίες εξελίσσονται και ορίζουν διαφορετικά την τρυφερότητα, την οικογένεια, τις προτεραιότητες των συντρόφων. Οι άνθρωποι διεκδικούν την ευτυχία τους. Όσο η συγκολλητική ουσία είναι η αγάπη, το μέλλον θα προδιαγράφεται καλύτερο.

True Romance: Όταν η μόδα συντονίζεται στη συχνότητα της αγάπης συμβαίνουν θαύματα από απάντεχα ρομαντικά σύνολα, εναλλακτικά αξεσουάρ και εντυπωσιακά κοσμήματα.

Μην ψάχνετε άλλο: Το κόκκινο φόρεμα γίνεται αυτή τη σεζόν η σημαία του πάθους

Η ιστορία της κομψότητας γράφεται με χρώματα, δαντέλες, prints, δερμάτινα και ντένιμ και τη διαβάζουμε στις νέες τάσεις που μας κάνουν να ξαναερωτευτούμε τη μόδα.

Μαζί, ο μεγάλος οδηγός μόδας της σεζόν από τις fashion editors του Marie Claire: 24 τάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024, με ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, μακιγιάζ και μαλλιά που θα διαμορφώσουν το στυλ μας.

Ομορφιά
Ο πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ της άνοιξης είναι το ρουζ.

Τα 25 προϊόντα που ξεχωρίσαμε από το TikTok μέχρι το φαρμακείο και αληθινά αξίζει να δοκιμάσετε.

MARIE Claire

Την Κυριακή με το ΘΕΜΑ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr