Hellenic Train: Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα ΣΚΑ - Αφίδνες λόγω πτώσης δέντρου στη Δεκέλεια

Οι επιβάτες των αμαξοστοιχιών IC54 και IC53 θα εξυπηρετηθούν με λεωφορεία στο τμήμα Αθήνα - Αφίδνες - Με λεωφορεία στο τμήμα Αθήνα - Οινόη - Αθήνα, θα πραγματοποιηθούν και τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών Αθήνα - Χαλκίδα

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες των αμαξοστοιχιών στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη, καθώς οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην Αττική, είχαν σαν συνέπεια την πτώση δέντρου στις σιδηροδρομικές γραμμές κοντά στη Δεκέλεια.

Έτσι, ανακοινώθηκε η διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα ΣΚΑ - Αφίδνες, ενώ οι επιβάτες των αμαξοστοιχιών IC54 και IC53 θα εξυπηρετηθούν με λεωφορεία στο τμήμα Αθήνα - Αφίδνες.

Με λεωφορεία στο τμήμα Αθήνα - Οινόη - Αθήνα, θα πραγματοποιηθούν και τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1550 (Αθήνα - Χαλκίδα) και 1551 (Χαλκίδα - Αθήνα).

Η ενημέρωση της Hellenic Train:

«Διακοπή κυκλοφορίας, με εντολή του Διαχειριστή Υποδομής, μεταξύ ΣΚΑ - Αφίδνες εξαιτίας πτώσης δέντρου στις γραμμές κοντά στη Δεκέλεια. Οι επιβάτες των αμαξοστοιχιών IC54 και IC53 θα εξυπηρετηθούν με λεωφορεία στο τμήμα Αθήνα - Αφίδνες. Αναμένονται καθυστερήσεις σε όλα τα δρομολόγια από και προς την Αθήνα».





Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: «Όταν βγήκε στα κανάλια ήξερα ότι αυτός έφαγε τη Γεωργία» λέει η πρώην σύζυγος του συντρόφου της

Αγία Παρασκευή: Για κακούργημα διώκονται οι ανήλικοι που επιτέθηκαν στον 14χρονο - Δίωξη και στους γονείς

The Crown αλά δανικά: Θυσιάστηκε ή εκβιάστηκε η αδελφή της Άννας-Μαρίας;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr