Δύο τροχαία στο ίδιο σημείο της Αττικής Οδού μέσα σε μια ημέρα - Συνεχίζονται οι καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα

Δύο καραμπόλες στο ύψος του κόμβου Κηφισίας - Πού έχει κίνηση τώρα

Δύο τροχαία στο ίδιο σημείο της Αττικής Οδού μέσα σε μια ημέρα! 

Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αττική Οδό στο ύψος του κόμβου Κηφισίας.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Αττική Οδό το  τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος του κόμβου Κηφισίας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Τα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα βρίσκονται στη ΛΕΑ (Λωρίδα Εκτακτης Ανάγκης). 

Πριν από λίγο ωστόσο,  σημειώθηκε άλλο ένα τροχαίο ατύχημα ακριβώς στο ίδιο σημείο, εκεί όπου επίσης συγκρούστηκαν τρία οχήματα που απομακρύνθηκαν άμεσα. 

Εικόνα της κίνησης τώρα 



Η δεξιά λωρίδα είναι κλειστή, ενώ οι καθυστερήσεις τον από κόμβο Πεντέλης έως και τον κόμβο Μεταμόρφωσης ξεπερνούν τα 15 λεπτά. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr