Θήβα: Καλλιεργούσε κάνναβη μέσα στην ντουλάπα της αποθήκης του

Συνελήφθη ένας Έλληνας

Μια υφασμάτινη ντουλάπα που είχε μετατρέψει σε θερμοκήπιο έκρυβε τα ένοχα μυστικά ενός Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Θηβών το μεσημέρι της Τετάρτης στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης στην κατοικία του, στις Ερυθρές Αττικής.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν και έκαναν έρευνα στο σπίτι και σε μια παρακείμενη αποθήκη, όπου ανακάλυψαν ένα οργανωμένο εργαστήριο για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης αποτελούμενο από την υφασμάτινη ντουλάπα, στο εσωτερικό της οποίας ο ένοικος είχε εγκαταστήσει ένα πλαστικό πλέγμα με θερμοπομπό, ανεμιστήρες, σωλήνα εξαερισμού, θερμαντική λάμπα με παραβολικό ανακλαστήρα, πολύμπριζο και άλλα εξαρτήματα.



Στον χώρο κατασχέθηκαν 315 γραμμάρια αποξηραμένων φύλλων κάνναβης, 780 γραμμάρια κλώνοι κάνναβης με αποξηραμένα φύλλα, 7,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, 20 μικρές χάρτινες γλάστρες και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Αντίστροφη μέτρηση για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ - Οι σκέψεις για το Επικρατείας

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια για 10.000 νέους - Σήμερα οι ανακοινώσεις

Φράχτης στον Έβρο: Τι περιλαμβάνει το έργο της επέκτασης - Απετράπησαν 250.000 αφίξεις το 2022
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr