Δολοφονία στη Μύκονο: «Μου είπαν ότι τον σκότωσαν και νόμιζα ότι μου έκαναν φάρσα» λέει η σύντροφος του θύματος

«Ήταν γνωστοί, το καλοκαίρι είχαν βγει για ποτό» δηλώνει η σύντροφος του 34χρονου για τη σχέση του με τον δράστη

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η σύντροφος του 34χρονου Αλβανού που δολοφονήθηκε από 33χρονο στη Μύκονο, τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/2).

Η νεαρή, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί τον αγαπημένο της, μίλησε στον Alpha και την εκπομπή «Tlive», δηλώνοντας: «Ο Γιάννης είχε καρδιά μικρού παιδιού. Ήταν το παιδί μου, έτσι τον έλεγα. Αντιδραστικός σαν μικρό παιδί, έτσι απλά για το πείσμα του όλα. Ήταν υπέροχος».

«Την Παρασκευή μιλήσαμε για τελευταία φορά. Μου είπε σ’ αγαπώ και είχε θυμώσει για κάτι. Και από πείσμα δεν μιλήσαμε. Μου είπε απλά ότι με αγαπάει. Από ό,τι μου είπαν, εκείνο το βράδυ τσακώθηκε με την κοπέλα. Απλά ήταν πεισματάρης, δεν ήθελε να με πειράζει κανείς» πρόσθεσε, λέγοντας πως ήξερε την κοπέλα για την οποία έγινε η παρεξήγηση. «Τη γνώριζα την κοπέλα» εξομολογήθηκε η νεαρή.

Δείτε βίντεο:


Όσο για τη σχέση που είχε ο 34χρονος με τον δράστη, η σύντροφος του θύματος είπε: «Γνώριζα ότι επικοινωνούσαν, ότι μιλούσαν... Αυτό ήξερα εγώ, δηλαδή θυμάμαι πως το καλοκαίρι είχαν βγει για ποτό. Ήξερα ότι ήταν γνωστοί και ότι δεν υπάρχει κάτι» ενώ για το μοιραίο βράδυ ανέφερε πως «ήξερα ότι πήγε μόνος του. Ήθελε μια νέα ζωή, δεν ήθελε άλλο να είναι στη Μύκονο, ήταν να έρθει στη Θεσσαλονίκη, δεν άντεχε άλλο».

Σε ερώτηση για το πώς συνάντησε τον δράστη, αν το θύμα έκανε κάτι που να ενόχλησε τον 33χρονο και αν προέβη σε κάποια κίνηση προς την κοπέλα, απάντησε ότι δεν γνωρίζει ενώ όπως έχει μάθει, ο καβγάς ήταν για ασήμαντη αφορμή. «Όταν ήμουν στη Μύκονο, μου είχε πει ''αν φύγω από τη ζωή σου θα έχεις μια βαθιά ουλή μέσα σου'' και όντως μου την άφησε».

Τέλος, για το πώς έμαθε τι έγινε τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας, είπε: «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ''ξύπνα'' γιατί κοιμόμουν. Μου είπαν ''σκότωσαν τον Γιάννη''. Νόμιζα ότι μου κάνουν φάρσα, νόμιζα πως ο Γιάννης μου έκανε τη φάρσα. Δεν ήταν φάρσα. Μετά ενημερώθηκα από κάποιους κοντινούς του ότι όντως έγινε».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Ιωνία: Υδραυλικός που δεν είχε απασχολήσει τις αρχές ο Αλβανός που έπεσε νεκρός στην καφετέρια

Γαλλία: «Μία φωνή μου είπε να την σκοτώσω», λέει ο μαθητής που μαχαίρωσε την καθηγήτριά του

Ιαπωνία: Μυστήριο με μεγάλη σιδερένια μπάλα που ξεβράστηκε σε παραλία - «Δεν είναι νάρκη» λένε οι αρχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr