Ανακαινίζεται πλήρως το νεοκλασικό Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης

Την ανακαίνιση αναλαμβάνει η εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» 

Την πλήρη ανακαίνιση του νεοκλασικού Δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ιστορικό διατηρητέο μνημείο αναλαμβάνει η εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» υπογράφοντας σύμβαση ύψους 1.252.800 €.

Στόχος των εργασιών είναι να καταστήσουν το κτίριο σύγχρονο και λειτουργικό διατηρώντας παράλληλα την ιστορική του φυσιογνωμία.

Στις εργασίες αποκατάστασης περιλαμβάνονται η επισκευή του κελύφους του κτιρίου χωρίς την αλλοίωση των μορφολογικών του στοιχείων, ο εκσυγχρονισμός των συστημάτων θέρμανσης, αερισμού και κλιματισμού, οι παρεμβάσεις εξασφάλισης πλήρους πρόσβασης των ατόμων ΑΜΕΑ στο κτίριο και η τοποθέτηση φωτισμού ανάδειξης του κτιρίου.

Το σημαντικό αυτό για την Τρίπολη έργο καθίσταται εφικτό λόγω της ισχυρής βούλησης του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή και της συνεχούς και αποτελεσματικής προσπάθειας της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» και των εργαζομένων της.

Ο πρόεδρος του ΔΣ της ΚΤΙΠ Τίμος Κατσίπος δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή και τους μηχανικούς της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» χάρη στους οποίους γίνεται πραγματικότητα ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο τόσο για το χώρο της Δικαιοσύνης όσο και για τον τόπο μου, την Τρίπολη. Με την ολοκλήρωση του έργου αυτού, η «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» παραδίδει στην Τρίπολη το εμβληματικότερό της κτίριο πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο αισθητικά και λειτουργικά».

Επίσης, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Θανάσης Γιάνναρης σημείωσε «Σήμερα έχουμε τη χαρά να υπογράφουμε τη σύμβαση για την πλήρη ανακαίνιση του Δικαστικού Μεγάρου της ιστορικής Τρίπολης, τη γενέτειρα του Προέδρου της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», καλού μου φίλου και εξαίρετου μηχανικού Τίμου Κατσίπου. Ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο ομορφαίνει και άλλο, εκσυγχρονίζεται και καθίσταται πιο λειτουργικό.»





Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Ο Παπαδάκης σταμάτησε τον καβγά Γεωργιάδη-Ζαχαριάδη με... σφύριγμα

Απάτη η συνάντηση του οδηγού με αρκούδα στην Πέλλα - Δείτε τις επίμαχες αναρτήσεις

Έφυγε από τη ζωή ο προπονητής του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Κώστας Τζιδημόπουλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr