Άρπαξε τσάντα με ένα μικρό θησαυρό από γυναίκα που ψώνιζε

Η τσάντα είχε μέσα μετρητά ύψους 1.600 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και προσωπικά έγγραφα

Σοκ δοκίμασε μια γυναίκα που ψώνιζε στην πόλη της Ζακύνθου και άφησε δίπλα της την τσάντας της που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά όταν στράφηκε για να την πιάσει διαπίστωσε ότι είχε κάνει φτερά καθώς κάποιος που περνούσε και την είδε δεν δίστασε να την αρπάξει και να εξαφανιστεί.

Η τσάντα είχε μέσα ένα μικρό «θησαυρό» από μετρητά ύψους 1.600 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και προσωπικά έγγραφα, ωστόσο η γυναίκα στάθηκε τυχερή γιατί η κλοπή εξιχνιάστηκε άμεσα από την έρευνα της Ασφαλείας και στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 54χρονος Έλληνας ο οποίος την είχε αρπάξει.

Η τσάντα και τα έγγραφα δεν βρέθηκαν, καθώς ο δράστης τα είχε πετάξει, όμως στην κατοχή του βρέθηκε το μεγάλο χρηματικό ποσό, το κινητό και ο σκληρός δίσκος, τα οποία επιστράφηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους. Σε βάρος του 54χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Βρήκαν τον δράστη δυο καλοκαιρινών κλοπών

Δύο κλοπές που είχαν γίνει στην Καλαμάτα στις 25 Ιουλίου και στις 24 Αυγούστου, εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια, οι αστυνομικοί της οποίας ταυτοποίησαν ως δράστη έναν 41χρονο Έλληνα και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία που την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.






Ειδήσεις σήμερα: 

«Ευτυχώς δεν είναι ομοφυλόφιλος» λέει ο πατέρας του 22χρονου που σκότωσε 5 άτομα σε γκέι μπαρ!

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε εμμονή με τη Δροσάκη» κατέθεσε η Κάτια Δανδουλάκη

Ο Ιρακινός «δεξί χέρι» του πατέρα Αντωνίου ζούσε χλιδάτη ζωή μέσω της «Κιβωτού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr