Θεσσαλονίκη: Αγωνία για 51χρονο που αγνοείται επί τέσσερις ημέρες - Έφυγε για δουλειά και δεν επέστρεψε

Χάθηκε την 1η Νοεμβρίου από την περιοχή της Αρέθουσας

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση ενός άνδρα 51 ετών στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τον Mera (Μέρα) Ylli (Ίλι), από την Αλβανία.

Για την εξαφάνιση του Mera (Μέρα) (επ.) Ylli (Ίλι) (όν.), το Χαμόγελο του Παιδιού γνωστοποιεί ότι τα ίχνη του 51χρονου άνδρα, αλβανικής καταγωγής, χάθηκαν την 1η Νοεμβρίου, μεσημεριανές ώρες, από την περιοχή της Αρέθουσας Θεσσαλονίκης.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση στις 4 του μηνός, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Την ημέρα της εξαφάνισης, ο Mera (Μέρα) (επ.) Ylli (Ίλι) (όν.), βρισκόταν για λόγους εργασίας στην περιοχή Αρέθουσα Θεσσαλονίκης. Λόγω τραυματισμού του συνεργάτη του, ο Mera (Μέρα) (επ.) Ylli (Ίλι) (όν.), μεταφέρθηκε σε στάση λεωφορείου της περιοχής, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του, στη Λίμνη Θεσσαλονίκης, και έκτοτε αγνοείται.

Ο Mera (Μέρα) (επ.) Ylli (Ίλι) (όν.), έχει ύψος 1,82 μ., έχει βάρος 100 κιλά, έχει γκρι κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Eva: Σε τρείς φάσεις οι καταιγίδες - Ξεκίνησαν από το βόρειο Ιόνιο - Πότε θα χτυπηθούν Αττική και Θεσσαλονίκη


Ιταλία: Τον σκότωσε με βέλος επειδή έκανε φασαρία γιορτάζοντας τη γέννηση του παιδιού του


Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο να χωρίσω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr