Είχε στην πλάτη του οκτώ καταδίκες και δύο βουλεύματα!

Παρά το πλήθος των αδικημάτων που τον βάραινε, ο 52χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερος σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας

Μπλεγμένος σε κάθε μορφή παρανομίας ήταν ένας 52χρονος Έλληνας, που κατάφερνε να κυκλοφορεί ελεύθερος παρά το γεγονός ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν οκτώ καταδικαστικές αποφάσεις και δύο βουλεύματα για ληστεία, απάτη, πλαστογραφία και διακεκριμένη κλοπή!

Σε βάρος του φυγόποινου, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας και θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, εκκρεμούσαν δύο βουλεύματα των Συμβουλίων Εφετών Καλαμάτας και Ναυπλίου, τρεις αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας, μια απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, δύο αποφάσεις των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Αθηνών και Ηλείας και δύο αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Αθηνών και Καλαμάτας!

Συνελήφθη στη Ζάκυνθο αλλοδαπή απατεώνισσα

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης, εντοπίστηκε στη Ζάκυνθο και συνελήφθη μια αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του 21ου Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικείου Αθηνών και βούλευμα του Εφετείου Αθηνών, για το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά: Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στον Πλατανιά στο νότιο Πήλιο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Περισσότεροι από 3.000 άμαχοι απομακρύνθηκαν από τη Μαριούπολη

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Το θέατρο της Ρούλας μετά την πρώτη απόπειρα κατά της Τζωρτζίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr