Mad Clip: Θρήνος από φίλους και θαυμαστές - «Τελευταίο αντίο» με τραγούδια και «γκαζιές» στον τράπερ

«Αθάνατος» και «καλό ταξίδι» φώναζαν φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές -Συντετριμμένη η οικογένεια του 34χρονου μουσικού

Με τον πόνο και την θλίψη ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους και τα αναπάντητα γιατί να τους βασανίζουν πέντε ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα στην Βουλιαγμένη συγγενής, φίλοι και εκατοντάδες θαυμαστές του τραπερ Mad Clip βρέθηκαν χθες το μεσημέρι για το τελευταίο αντίο στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Τραγικές φιγούρες οι δικοί του άνθρωποι που ταξίδεψαν ακόμα και από την Αμερική προκειμένου να είναι εδώ την ημέρα αυτή αλλά και οι συνεργάτες του από την Panic Records όπως ο Πάρις Κασιδοκωστας, η Τάμτα και η Ελένη Φουρέιρα.


Με την τραγουδίστρια που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο τραπερ λίγη ώρα νωρίτερα είχε μοιραστεί την ίδια σκηνή στο γάμο που ήταν καλεσμένοι στο Island τραγουδώντας πολλές από τις επιτυχίες τους.

Δείτε βίντεο έξω από τον ναό στο Παλαιό Φάληρο





Εκεί και η πρώην σύντροφο του η Αρετή με την οποία αν και βρίσκονταν στη φάση της επανασύνδεσης ωστόσο δεν πρόλαβαν να πουν αυτά που πραγματικά ήθελαν ο ένας στον άλλον. Η όμορφη μελαχρινή όπως αποκάλυψε η Φαιη Σκορδα χθες στην πρεμιέρα της εκπομπής "Το πρωινό" μετά από δικές της πληροφορίας ήταν πίσω από την μοιραία κούρσα με αποτέλεσμα να εξακολουθεί να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.

Συντετριμμένος και ο τραπερ Light, φίλος του Mad Clip που ήταν από τους πρώτους που είδαν την τελευταία του εικόνα μέσα στα συντρίμμια της μαύρης Porsche αλλά και τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη για τον απεγκλωβισμο του.


Στο τελευταίο αντίο βρέθηκε και απλός κόσμος που μπορεί να μην γνώριζε τον αγαπημένο τραγουδιστή της νεολαίας ωστόσο συγκινήθηκε από την ιστορία του και κυρίως το άδοξο φευγιό του από την ζωή αυτή.

Όλοι ήταν εκεί για να τον αποχαιρετησουν άλλοι με χειροκροτήματα, άλλοι φωνάζοντας «Αθάνατος» και «Καλό ταξίδι», και άλλοι είτε με τα τραγούδια του στο τέρμα είτε γκαζιές από «πειραγμένα» αυτοκίνητα και μηχανές που τόσο αγαπούσε.

Άλλωστε το είχε παραδεχτεί και ο ίδιος όταν μετά την είδηση ότι τον περασμένο Φεβρουάριο έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και δεν σταμάτησε για έλεγχο, με αποτέλεσμα να υπάρξει καταδίωξη και σύλληψη θέλησε με ένα βίντεο στο instagram να δώσει τις δικές του εξηγήσεις.

Δείτε βίντεο από το κοιμητήριο




Παραδέχτηκε ότι έλαβε χώρα καταδίωξη και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. «Καταδίωξη έγινε. Είμαι κοντράκιας. Είμαι γκαζάκιας. Μου αρέσει η μ@λ@κια, τι να κάνω. Εννοείται ξέφυγα από το περιπολικό, μπήκα στην εθνική, συνέχισα να τρέχω και στην πρώτη έξοδο του Ταύρου βγαίνω και τυχαίνει να μου την πέφτει η ομάδα ΔΙ.ΑΣ.».

Το επεισόδιο κατά τον ίδιο διογκώθηκε από δημοσιεύματα που έλεγαν ότι πέρασε τέσσερα φανάρια με κόκκινο, κάτι που δεν συνέβη ποτέ, γιατί όπως είπε δεν θα έβαζε ποτέ σε κίνδυνο τις ζωές άλλων ανθρώπων.
Η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας
Ο Πιτ, όπως τον φώναζαν οι φίλοι του, ζούσε και ανέπνεε για τη μουσική από την εποχή που πρωτάκουσε ραπ μουσική στη Νέα Υόρκη και πιτσιρικάς ακόμη εντρύφησε στον 2Pac και τον Nottorious BIG.

Το είχε παραδεχτεί μάλιστα και σε συνέντευξη του : «Ξέρεις τι κατάλαβα τότε; Ότι, ρε φίλε, με τη μουσική γίνεσαι αθάνατος. Ακόμη και καλλιτέχνες που έχουν φύγει από τη ζωή, βάζεις να τους ακούσεις και είναι λες και ζωντανεύουν ξανά. Είπα τότε στον εαυτό μου, πως δεν έχει νόημα απλά να ζω, να πεθάνω και να μη με θυμάται κανένας. Δεν ξεκίνησα τη μουσική για τα λεφτά. Ήθελα να αφήσω ένα legacy, ένα story, ένα αποτύπωμα. Να μπορεί να με ακούσει κάποιος κάποτε και να πει ότι ο Mad Clip ήταν ένα παλικάρι που έκανε κάτι».



Ο Σταν






Διαβάστε επίσης: Mad Clip: «Εγκληματική ενέργεια ο θάνατός του» καταγγέλλει ο παππούς του




Τον αποχαιρέτησαν με «γκαζιές» 

Ειδήσεις σήμερα:

Εμβολιασμός εφήβων:  Αύξηση 90% στα κρούσματα κορωνοϊού στους ανήλικους από τον Ιούλιο 

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις άνεμοι έως 9 μποφόρ - Δείτε πού θα βρέξει σήμερα

Πανδημία-ΗΠΑ: Τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 40 εκατομμύρια και οι θάνατοι κοντεύουν τους 649.000





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr