Τα απίστευτα Ελληνικά πυροσβεστικά άρματα του στρατού μπαίνουν στις φωτιές - Αρχικά στην Αττική
07.08.2021
00:14
Αναμένονται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) στον Αυλώνα τα τρία πυροσβεστικά άρματα με τους αντίστοιχους αρματοφορείς, τα οποία με την άφιξη τους θα τεθούν σε άμεση διάθεση.
Το πυροσβεστικό άρμα μάχης μελετήθηκε και κατασκευάστηκε στο Βελεστίνο, από μηχανικούς και προσωπικό, στρατιωτικό και πολιτικό, του Εργοστασίου 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης (ΠΕΒ).
Το 304 ΠΕΒ είναι ένα από τα αμυντικά εργοστάσια της χώρας, που κάνει σπουδαία δουλειά, με ελάχιστο κόστος και περιορισμένα μέσα. Πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό μαζί δημιουργούν κατασκευές όπως το πυροσβεστικό άρμα «Δαυίδ», (έχουν κατασκευαστεί τρία) πάνω στο ερπυστριοφόρο άρμα «Leopard-1A5», γερμανικής κατασκευής.
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr