Ηράκλειο: 13χρονος στο νοσοκομείο από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ!

Η Αστυνομία σχηματίζει δικογραφία για την υπόθεση και αναζητά αυτούς που «πότισαν» το παιδί με αλκοόλ

Χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση, σώθηκε η ζωή ενός 13χρονου αγοριού που είχε κάνει υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή Γούβες στο Ηράκλειο!

Το παιδί, που είναι βουλγαρικής καταγωγής, αναζητούσαν συγγενείς και φίλοι του επειδή ανησύχησαν λόγω της πολύωρης απουσίας του και τελικά το βρήκαν λιπόθυμο έξω από ένα κλειστό μπαρ! Αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο που μετέφερε τον 13χρονο στο νοσοκομείο. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή και τα κατάφεραν, ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το περίεργο είναι ότι κανείς από τους συγγενείς του ανήλικου αγοριού δεν ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Όμως, το έκαναν οι γιατροί και τώρα η Αστυνομία σχηματίζει δικογραφία για την υπόθεση και αναζητά αυτούς που «πότισαν» το παιδί με αλκοόλ, ενώ οι κοινωνικές υπηρεσίες του Ηρακλείου διερευνούν με προσοχή τις συνθήκες διαβίωσής του για να εξακριβώσουν αν παραμελήθηκε η επιμέλειά του.






Ειδήσεις σήμερα

Η ετυμηγορία για τον βασικό κατηγορούμενο της πολύκροτης δίκης παιδεραστίας του Μίνστερ

Ο Αρκάς σχολιάζει με τον μοναδικό του τρόπο τους ανεμβολίαστους

Πελώνη: Όσοι δεν εμβολιαστούν θα έχουν περισσότερους περιορισμούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr