Είχε ρημάξει τα δίκυκλα...

Η ΕΛΑΣ συνέλαβε τον επίδοξο ληστή που είχε διαπράξει πάνω από 80 κλοπές δίκυκλων τα οποία διέλυε και πουλούσε ως ανταλλακτικά.

Πάνω από 120.000 ευρώ υπολογίζεται η λεία του ληστή που συνέλαβε η Ελληνική Αστυνομία στην Πάτρα από τα δίκυκλα που έκλεβε και στη συνέχεια διέλυε και πουλούσε ως ανταλλακτικά. Μάλιστα ο δράστης διέθετε ειδικό εργαστήριο-συνεργείο όπου οδηγούσε τα κλεμμένα δίκυκλα και στη συνέχεια τα αποσυναρμολογούσε και τα πουλούσε κομμάτι-κομμάτι.

Ειδικότερα μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα, των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, στις 7 Απριλίου το απόγευμα, στην Πάτρα, ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριο – συνεργείο, αποσυναρμολόγησης μοτοσικλετών.


Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη, στις 8 Απριλίου το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, παράβαση της νομοθεσίας περί κροτίδων, παράβαση του νόμου για τα όπλα, παράνομη λειτουργία ραδιοσυχνοτήτων και κατοχή ασυρμάτου, καθώς και για πλαστογραφία.



ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr