Βέροια: Εξιχνίασαν την θεαματική κλοπή κοσμηματοπωλείου τέσσερα χρόνια μετά

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων ενός 27χρονου οδηγήθηκαν οι αρχές από την αξιοποίηση των αποτυπωμάτων, του βιολογικού υλικού και άλλων πειστηρίων που εντοπίστηκαν μέσα στο κοσμηματοπωλείο

Τέσσερα χρόνια μετά, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση της κινηματογραφικής διάρρηξης ενός κοσμηματοπωλείου στη Βέροια τα ξημερώματα της 7ης Μαΐου του 2016 και ήδη σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός 27χρονου Έλληνα που ταυτοποιήθηκε.

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων του οδηγήθηκαν οι αρχές από την αξιοποίηση των αποτυπωμάτων, του βιολογικού υλικού και άλλων πειστηρίων που εντοπίστηκαν μέσα στο κοσμηματοπωλείο. Ο 27χρονος μαζί με άλλους συνεργούς του πλησίασαν στο μαγαζί με ένα αυτοκίνητο και τοποθέτησαν μεταλλικούς κάδους απορριμμάτων ως οδοφράγματα κάθετα στον δρόμο για να εμποδίσουν άλλους οδηγούς να προσεγγίσουν. Στη συνέχεια, έκοψαν το μεταλλικό ρολό ασφαλείας του κοσμηματοπωλείου, έσπασαν τον υαλοπίνακα της βιτρίνας και μπήκαν στο εσωτερικό τού καταστήματος όπου άρπαξαν από τις προθήκες διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά.

Σε βάρος του 27χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. Η έρευνα της Ασφάλειας συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες διαρρήξεις, αλλά και για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών του στην κλοπή του κοσμηματοπωλείου.

Ειδήσεις σήμερα: 

SOS από τις υγειονομικές αρχές για την κοσμοσυρροή σε παραλίες της Ευρώπης

«Με κοίταξε στα μάτια και αμέσως μου πέταξε το βιτριόλι» - Δείτε τα 75'' της φρίκης σε βίντεο

Τη δάγκωσε  ο σκύλος του γείτονα - Με 32 ράμματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr