Μύκονος: Η Μαλαματίνα, ο Γκρίσιν και το «χρυσό» βενζινάδικο (pics)

Τα ηχηρά σφυριά που έχουν προγραμματιστεί να χτυπήσουν τον Ιούνιο για ιδιοκτησίες στο «νησί των ανέμων»

Ηχηρό «παρών» δίνει και τον επόμενο μήνα η Μύκονος στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με διάφορες ιδιοκτησίες να έχουν προγραμματιστεί να βγουν στο σφυρί.

Την κούρσα σε επίπεδο τιμής πρώτης προσφοράς οδηγούν εκείνες της Κατερίνας Μαλαματίνα και της θυγατέρας της Καρολίνας, που μετά από δύο άγονους πλειστηριασμούς, όπως αποκάλυψε το newmoney στις 27 Μαΐου, πρόκειται να βγουν σε επαναληπτικό, στις 19 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται αφενός για τέσσερις ημιτελείς μεζονέτες στα Χουλάκια και αφετέρου για βίλα εμβαδού 409,23 τ.μ. στον Άγιο Ιωάννη που θα βγουν με μειωμένες τιμές πρώτης προσφοράς, στα 2.732.000 ευρώ και στα 2.187.964,80 ευρώ, αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr