Οι οπτικές ίνες εγγυώνται το μέλλον των επιχειρήσεων

Η COSMOTE έχει ήδη φέρει την οπτική ίνα σε περισσότερα από 650.000 σπίτια κι επιχειρήσεις, με στόχο τα 3 εκατομμύρια έως το 2027

Σε μία εποχή που η τεχνολογία είναι πρωταγωνιστής, ο ψηφιακός μετασχηματισμός βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητας. Από τη διεθνή οικονομία ως τις τοπικές κοινωνίες, η αναβάθμιση των δικτύων είναι προτεραιότητα.

Ειδικά για τις επιχειρήσεις, τα υπερσύγχρονα δίκτυα οπτικών ινών είναι προϋπόθεση για την ψηφιακοποίησή τους κι αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για την πρόοδο και την εξωστρέφειά τους. Οι επιχειρήσεις με 100% οπτική ίνα μέχρι την πρίζα τους, απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα χρήσης δικτύου οπτικών ινών στην πράξη, όπως είναι η μεταφορά (upload & download) μεγάλου όγκου αρχείων σε δευτερόλεπτα, η ταυτόχρονη λειτουργία πολλών απαιτητικών εφαρμογών με πληθώρα συσκευών και χρηστών online, χωρίς διακοπές και καθυστερήσεις. Χαρακτηριστικά του δικτύου οπτικών ινών είναι η αξιοπιστία, η σταθερότητα και η ταχύτητα, χωρίς επιρροές από εξωγενείς παράγοντες (υγρασία, κρύο, μαγνητικά πεδία). Γι’ αυτό και η υποδομή FTTH είναι η ιδανική λύση για κάθε επιχειρηματία, σε όποιο τομέα κι αν δραστηριοποιείται. Για άμεσο έλεγχο πρόσβασης σε υποδομή FTTH, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr