Θοδωρής Αθερίδης: «Ανα - τινάζει την ανθισμένη αμυγδαλιά» στο Θέατρο Άλσος

Σάτιρα και πολύ γέλιο σε μια παράσταση - αντίδοτο στα δυσκολίες της καθημερινότητας

Τι συμβαίνει όταν η αφρόκρεμα της σάτιρας, του stand-up και της κωμωδίας συναντιέται κάτω από τα αστέρια του Πεδίου του Άρεως; Δεκαπέντε καλλιτέχνες - μια ομάδα φύση και θέση κωμικών - ενώνουν τις δυνάμεις τους και δίνουν ραντεβού με το κοινό από την Τετάρτη 10 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη βράδυ στο  θέατρο «Άλσος» και την παράσταση « Ανατίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά».

Τα κείμενα έχουν γράψει ο Θοδωρής Αθερίδης και η Κατερίνα Βρανά οι οποίοι και πρωταγωνιστούν μαζί με την Φωτεινή Αθερίδου. Παίζουν επίσης οι Λευτέρης Ελευθερίου, Αντώνης Κρόμπας, Ορέστης Τζιόβας, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Έλενα Χαραλαμπούδη και Γιώργος Χατζηπαύλου.
Η παράσταση χρησιμοποιεί τη σάτιρα και το γέλιο αντίδοτο στα καθημερινά προβλήματα και αδιέξοδα. «Αφού δεν ξέρουμε πια σε ποιον να πρώτο αντισταθούμε, κι αφού δεν μας εμπνέει κανείς να τον υποστηρίξουμε, αφού με το μυαλό την άκρη δεν την βρίσκουμε, ας εμπιστευτούμε το μόνο που μας έχει απομείνει: το ένστικτο που μας κάνει να γελάμε. Μόνο όταν γελάς έχεις καταλάβει πως είσαι ακόμη ζωντανός. Είσαι πάνω από όσα και όσους σε βασανίζουν! Το γέλιο δεν είναι απλώς διασκέδαση, είναι στάση ζωής!» σημειώνουν με νόημα οι συντελεστές της παράστασης.

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr