Εκτός από την Τρίτη 3 Ιουλίου, η αγαπημένη μπάντα θα εμφανίστεί και την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Δύο μήνες πριν από την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της αγαπημένης «Americana» μπάντας του ελληνικού κοινού και ήδη τρεις κατηγορίες εισιτήριων, τα early bird, η Διακεκριμένη Ζώνη Α και η Διακεκριμένη Ζώνη Β είναι sold out!
Έτσι λοιπόν, οι
Calexico, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και η διοργανώτρια εταιρία, με πραγματική χαρά ανακοινώνουν πως κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια επιπλέον ημερομηνία, απόλυτα ταιριαστή με τη διαθεσιμότητα του αρχαίου μνημείου και το touring schedule της μπάντας.
Έτσι, οι Calexico θα διασκεδάσουν το ελληνικό κοινό για μία ακόμη βραδιά στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, την Τετάρτη 4 Ιουλίου.
Η ψυχή και η καρδιά των Calexico, ο Joey Burns και ο John Convertino, μας στέλνουν το παρακάτω μήνυμα από τα backstage της απόλυτα επιτυχημένης περιοδείας τους στην Αμερική.
Η προπώληση εισιτηρίων για τη δεύτερη συναυλία των Calexico στο Ηρώδειο ξεκινά την Τρίτη 8 Μαΐου στις 13:00 από το δίκτυο viva.gr
Οι Calexico θα εμφανιστούν στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.
Band Members Joey Burns - vocals, guitar, cello, upright bass, arrangements, production John Convertino - drums, percussion, vibes, marimba, accordion Jacob Valenzuela - vocals, trumpet, vibes, keyboard Martin Wenk - trumpet, accordion, guitar, synth, vibes, backing vocals Scott Colberg - double bass, electric bass Sergio Mendoza - piano, farfisa Jairo Zavala Ruiz - bouzouki, baritone guitar, vocals
Τιμές εισιτηρίων
Οι τιμές εισιτηρίων ξεκινούν από 25 ευρώ και φθάνουν τα 60 ευρώ. Συγκεκριμένα:
Άνω Διάζωμα Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ (early bird)* Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 33 ευρώ
Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα και στο Ταμείο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου από τη Δευτέρα 14/5. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 -16:00 και Σάββατο 10:00 - 15:00.