Το ΘΕΜΑ σας πάει στη συναυλία Θέμη Αδαμαντίδη- Λένας Αλκαίου µε 2€

Tην Πέµπτη 15 Ιουνίου στις 21:00 στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη", «Ενας κόσµος τραγούδια»- Διαβάστε εδώ πως θα εξαργυρώσετε το κουπόνι που έχουμε για εσάς στο ΘΕΜΑ αυτής της Κυριακής 11 Ιουνίου 

Αυτή την Κυριακή 11/6 το «ΘΕΜΑ» σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τον µοναδικό Θέµη Αδαμαντίδη µαζί µε τη Λένα Αλκαίου στη µεγάλη συναυλία «Ενας κόσµος τραγούδια», την Πέµπτη 15 Ιουνίου στις 21:00, στο ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», µε ένα κουπόνι και µόλις 2 ευρώ.


Εσείς πολύ απλά κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα του ενθέτου
«THEMA PEOPLE» στο «ΘΕΜΑ» αυτής της Κυριακής 11/6 και, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να κάνετε την κράτησή σας.

Οδηγίες Εξαργύρωσης Κουπονιού

Ο κάτοχος του κουπονιού θα μπορεί να το εξαργυρώσει / εξοφλήσει από την Κυριακή 11 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 15 Ιουνίου και ώρα 14:00 με τους εξής τρόπους: 

• Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ticket365.gr επιλέγοντας την εκδήλωση με την ειδική επιγραφή ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Ο κάτοχος πρέπει να επιλέξει αριθμό εισιτηρίων ίσο με τα κουπόνια που διαθέτει και στη συνέχεια να εισαγάγει τους κωδικούς των κουπονιών στα ειδικά πεδία εξαργύρωσης. Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας τα εισιτήρια αποστέλλονται αυτόματα στο e-mail που έχει δηλώσει ο χρήστης κατά την εγγραφή του.

• Στα ταμεία του Θεάτρου Αλίκη (Αμερικής  4, Σύνταγμα) καθημερινά 9:00 έως 21:00 προσκομίζοντας το κουπόνι και πληρώνοντας είτε με μετρητά είτε με κάρτα 2 ΕΥΡΩ.

• Στο ταμείο του Θεάτρου Βράχων στον Βύρωνα καθημερινά 12:00 έως 20:00 προσκομίζοντας το κουπόνι και πληρώνοντας είτε με μετρητά είτε με κάρτα 2 ΕΥΡΩ.


• Τηλεφωνικά στο 211 1000 365 και ώρες 9:00 έως 21:00 πληρώνοντας μόνο με κάρτα 2 ΕΥΡΩ  και εξαργυρώνοντας το κουπόνι δίνοντας τον κωδικό στο τηλεφωνικό κέντρο της Ticket365.


«Ενας κόσµος τραγούδια» και η πιο δυνατή, καλοκαιρινή µουσική παρέα σας περιµένουν. Μια παρέα που την ενώνουν σπουδαία κοινά σηµεία: το πάθος, ο σεβασµός και η αγάπη για τα τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία και η απροσποίητη, αυθεντική και δυνατή ερµηνεία.

Ο Θέµης Αδαμαντίδης, η Λένα Αλκαίου και ο ∆ηµήτρης Κανέλλος σας καλωσορίζουν σε µία µουσική παράσταση µε τραγούδια που έχουν σηµατοδοτήσει την ιστορία του ελληνικού πενταγράµµου.

Εργα συνθετών όπως ο Στ. Κουγιουµτζής, ο Μ. Πλέσσας, ο Γ. Σπανός, ο Στ. Ξαρχάκος, ο Μ. Θεοδωράκης, ο Μ. Τόκας, ο Μ. Λοΐζος, ο Ακης Πάνου και τίτλοι όπως το «Κάπου νυχτώνει», «Η ζωή µου όλη»,  «Γυάλινος κόσµος», «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», «Εβαλε ο Θεός σηµάδι», «Μ' ένα παράπονο» θα σµίξουν µε το «Ιχνος» της Λένας Αλκαίου και το «Μα πού να πάω» του Θέµη Αδαµαντίδη.

Συµµετέχουν φιλικά: η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Κούκα, ο συνθέτης ∆ηµήτρης Παπαδηµητρίου και ο Κώστας Αγέρης µε την Παιδική Χορωδία ∆ηµ. Τυπάλδου.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr