Ο Hayden Christensen επιστρέφει στο ρόλο του Darth Vader!

Ο Hayden Christensen, που έγραψε ιστορία ως Anakin Skywalker στην prequel τριλογία Star Wars, ετοιμάζεται να κάνει την θριαμευτική επιστροφή του στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά "Obi Wan Kenobi"

Η σειρά, η οποία ξεκινάει γυρίσματα τον Μάρτιο, θα ακολουθεί τον Obi-Wan Kenobi (ενσαρκωμένο από τον Ewan McGregor) στα χρόνια ανάμεσα στο Επεισόδιο III και το Επεισόδιο ΙV.

Ο Christensen θα ενσαρκώσει τον Anakin Skywalker, γνωστό και ως Darth Vader, o οποίος ήταν ο παλιός μαθητευόμενος του Obi-Wan. Μένει να δούμε αν οι δύο χαρατκήρες θα συγκρουστούν, σε καποια εντυπωσιακή μάχη.

Ο Christensen ενσαρκωσε για πρώτη φορά τον Anakin Skywalker το 2002 στο "Star Wars: Episode II - Attack of the Clones", και προκάλεσε αμέσως απογοήτευση στους θεατές λόγω της ξύλινης και άψυχης ερμηνείας του.

Αν και μάλλον δεν εφταιγε ο ίδιος για τον κακογραμμένο διάλογο και την ελλειπή σκηνοθεσία της εν λόγω ταινίας, η καριέρα του Hayden πήρε την κάτω βόλτα, και ο ίδιος έχει συμμετάσχει αποκλειστικά σε ταινίες αμφιβόλου ποιότητας τα τελευταία 15 χρόνια. Παρ' όλα αυτά, το κοινό έχει σιγα-σιγα αναπτύξει μια νέα εκτίμηση για τον νεαρό ηθοποιό: Η ερμηνεία του είναι τόσο άχρωμη, που είναι πραγματικά απολαυστική!

Η σειρά "Obi-Wan Kenobi" θα κυκλοφορήσει διαδικτυακά, στην πλατφόρμα Disney+.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr