Βιβλίο: Κυνηγώντας τους Νεκρούς - Υποθέσεις εξαφανισμένων προσώπων

Το Κυνηγώντας τους Νεκρούς είναι το πρώτο βιβλίο της #1 bestselling σειράς του Τιμ Γουίβερ με υποθέσεις εξαφανισμένων προσώπων

Ο θάνατος δεν είναι το τέλος. Αλλά θα εύχεσαι να ήταν. Πριν από ένα χρόνο, βρέθηκε το πτώμα του Άλεξ Τάουν. Πριν από ένα μήνα, η μητέρα του Άλεξ τον είδε στο δρόμο.

Πριν από μία εβδομάδα, ο Ντέιβιντ Ρέικερ συμφώνησε να ψάξει να τον βρει. Τώρα, εύχεται να μην είχε συμφωνήσει.

Ο γιος της Μέρι Τάουν, ο Άλεξ, εξαφανίστηκε πριν από έξι χρόνια. Πέντε χρόνια αργότερα εμφανίστηκε και πάλι -ως πτώμα σ’ ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο ερευνητής εξαφανισμένων προσώπων Ντέιβιντ Ρέικερ δε θέλει να αναλάβει την υπόθεση: είναι ολοφάνερο πως η Μέρι δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το θάνατο του γιου της και προσπαθεί να βρει ελπίδα εκεί που δεν υπάρχει. Έχοντας όμως βιώσει τον πόνο της απώλειας και ο ίδιος, τελικά συμφωνεί να τη βοηθήσει.



Μεγάλο λάθος. Γιατί καθώς ψάχνει όλο και πιο βαθιά, ανακαλύπτει ότι η ζωή του Άλεξ δεν ήταν τόσο αθώα όσο πίστευε η μητέρα του. Θαμμένα στο παρελθόν βρίσκονται μυστικά που δεν έπρεπε να βγουν στην επιφάνεια –και σκοτεινοί, επικίνδυνοι άνθρωποι είναι έτοιμοι ακόμα και να σκοτώσουν για να τα προστατέψουν.

Σύντομα ο Ρέικερ θα ανακαλύψει ότι υπάρχουν πράγματα πολύ χειρότερα από το θάνατο… Το Κυνηγώντας τους Νεκρούς είναι το πρώτο βιβλίο της #1 bestselling σειράς του Τιμ Γουίβερ με υποθέσεις εξαφανισμένων προσώπων.

Διαβάστε επίσης:

«Η βιβλιοθηκάριος του Άουσβιτς»: Προδημοσίευση μιας συγκλονιστικής αληθινής ιστορίας

«ΑλλάΖΩ Σελίδα» με την Εθνική Βιβλιοθήκη

Στο καφενείο του Αιόλου από τον Δημήτρη Στεφανάκη


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr