Η 18χρονη Μπίλλι Άιλις στο τραγούδι του νέου Τζέιμς Μποντ

Είναι η νεότερη καλλιτέχνις στην ιστορία που συμμετέχει σε ηχογράφηση σάουντρακ της θρυλικής κινηματογραφικής σειράς

Μετά τον Πολ Μακ Κάρτνεϊ, την Μαντόνα και την Αντέλ μια 18χρονη ετοιμάζεται να γίνει η νέα μούσα του Τζέιμς Μποντ. Ο λόγος για την νεαρή Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπίλλι Άιλις η οποία, σύμφωνα με σημερινή επίσημη ανακοίνωση, θα ερμηνεύσει το τραγούδι των τίτλων της νέας 25ης κατά σειρά ταινίας του θρυλικού πράκτορα 007 με τίτλο «No Time To Die» που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο.


Η 18χρονη, που έγραψε τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού μαζί με τον αδελφό της, είναι η νεότερη καλλιτέχνις στην ιστορία που συμμετέχει σε ηχογράφηση σάουντρακ ταινίας του Τζέιμς Μποντ! Μεγάλη η τιμή, ακόμη μεγαλύτερη όμως η ευθύνη...

Παρά το νεαρό της ηλικίας της η υπερταλαντούχα Μπίλλι Άιλις έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει ήδη το διεθνές κοινό και να κάνει αισθητή την παρουσία της στο διεθνές μουσικό προσκήνιο. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο πως είναι υποψήφια για 6 συνολικά βραβεία Γκράμι μεταξύ των οποίων και αυτό για το «Άλμπουμ της Χρονιάς» για χάρη του οποίου θα κονταροχτυπηθεί με πολύ μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου τραγουδιού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr