Κρικόρ Τσακιτζιάν: Άφησε τη δημοσιογραφία και άνοιξε πολυχώρο στο Γκάζι

Ο δημοσιογράφος άνοιξε το «Άρατε Πύλας» μαζί με την Ηρώ Μουκίου και τον Πέτρο Χέλιο 

Ένας ολοκαίνουργιος πολυχώρος άνοιξε στο Γκάζι και ονομάζεται «Άρατε Πύλας». Ο Πέτρος Χέλιος, ο Κρικόρ Τσακιτζιάν και η Ηρώ Μουκίου ένωσαν τις δυνάμεις τους και ετοίμασαν έναν ζεστό χώρο διασκέδασης και πολιτισμού. 

Το café - bar του
«Άρατε Πύλας» έχει λιτές γραμμές και ζεστά χρώματα στο φωτισμό και θυμίζει περισσότερο φουαγιέ θεάτρου παλιάς εποχής. Μάλιστα, υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένο stage όπου γίνονται οι μουσικές εκδηλώσεις της εβδομάδας, οι οποίες ξεκινούν μετά τις 10:00 το βράδυ. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος, εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ο ηθοποιός, ο οποίος παίζει κιθάρα και τραγουδάει, επίσης μαζί του εμφανίστηκαν, στο τραγούδι η Φρόσω Στυλιανού, γνωστή από τις εμφανίσεις της τα τελευταία χρόνια στο πλευρό των Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Μπάμπη Στόκα  και ο Γιώργος Αντωνόπουλος ο οποίος παίζει μπάσο, κιθάρα και τραγουδάει. 



Τις Κυριακές τα μεσημέρια από τις 15:00 έως τις 18:00, εμφανίζεται Jazz συγκρότημα τριών νέων καλλιτεχνών οι «ΝΟ ΝΑΜΕ». Το συγκρότημα, αποτελείται από τους: Δημήτρη Κορίλλη στο τραγούδι, Jimmy Simos στο σαξόφωνο και Νικόλαο Αναδόλη στο πιάνο, ο οποίος είναι και το βαρύ χαρτί της μπάντας, με συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. 



Στο χώρο του θεάτρου, ο οποίος λειτουργεί στον πρώτο όροφο του πολυχώρου, η Ηρώ Μουκίου και ο Γρηγόρης Σταμούλης θα πρωταγωνιστούν σε ένα νέο έργο του Βασίλη Ρίσβα, το οποίο σκηνοθετεί ο Δημήτρης Μάριζας και έχει τίτλο «Μια στάση πριν». Πρόκειται για ένα σύγχρονο κοινωνικό έργο που πιάνει τον παλμό των ημερών μας. 

Την επιμέλεια για την κατασκευή, κυρίως του θεάτρου, είχε ο πολύ γνωστός σκηνογράφος Δημήτρης Κακριδάς. Το «Άρατε Πύλας» ξεκίνησε τη λειτουργία του από την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 12:00 το μεσημέρι έως αργά τη νύχτα. 

Το πρωί λειτουργεί το καφέ, στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γλυκά ημέρας, τα οποία παρασκευάζονται εκείνη την ώρα από την Πόπη Γιαννάκου. Από το μεσημέρι και μετά υπάρχει η δυνατότητα για κάποια κρύα πιάτα τα οποία συνοδεύονται από κάποια σαλάτα για ένα κρασί ή μια μπύρα. Για τις κρύες μέρες του χειμώνα θα υπάρχουν εκλεκτές ποικιλίες τσαγιού το «Suki tea» που μόλις κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα και θα σερβίρονται σε τσαγιερά αφού δεν είναι σε φακελάκι. 

Το βράδυ που δεν θα υπάρχει κάποιο live, μετά το τέλος των θεατρικών παραστάσεων, ο χώρος λειτουργεί ως Bar υπό τους ήχους ποιοτικής μουσικής, η οποία μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει πολύ Jazz και Blues. 

Το «Άρατε Πύλας» βρίσκεται στο Γκάζι επί της οδού Ευμολπιδών 26.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr