Φιλανθρωπική βραδιά στη Στοά Αρσακείου για καλό σκοπό

Στήριξη στη Μονάδα Νευρομυϊκών Παθήσεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο - Το δείπνο του MDA Hellas

Φιλανθρωπική βραδιά για την ενίσχυση της Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο πραγματοποιήθηκε στη Στοά Αρσακείου στην Αθήνα.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στον ανανεωμένο και εμβληματικό χώρο της Αθήνας, με ιδιαίτερη ιστορική και πολιτιστική σημασία, και αποτέλεσε μια ευκαιρία συνάντησης, προσφοράς και υποστήριξης του έργου του σωματείου.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού χώρου, καθώς και μέλη του σωματείου «MDA Ελλάς».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΛΙΤΣΑΝΤΖΗΣ, ΜΑΓΔΑ ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ


ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΜΑΖ, ΠΟΠΗ ΚΑΛΑΪΤΖΗ-ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΒΩΛΟΣ, ΑΘΗΝΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΜΑΡΑ, ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΒΩΛΟΥ, ΝΑΝΣΥ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ
ΜΑΡΙΤΣΑ ΤΡΑΥΛΟΥ, ΝΙΝΕΤΑ ΒΑΦΕΙΑ
Valerie Mayer (ΒΑΛΕΡΙ ΜΑΓΙΕΡ), ΝΤΕΛΑ ΡΟΥΝΙΚ, ΝΤΟΡΑ ΨΑΛΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ
ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, HALA KHOURY

ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΙΒΑΝΟΥ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ
ΜΑΡΙΖΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ, ΦΑΝΗ ΜΟΡΝΤΩ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΑΚΑ


ΕΜΙΛΥ ΒΑΦΕΙΑ, ΝΙΝΕΤΑ ΒΑΦΕΙΑ

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Πρόεδρος του MDA Ελλάς, κ. Βάνα Λαβίδα, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας τη σημασία της παρουσίας τους για τη συνέχιση του έργου της Μονάδας.

Στα highlights και η παρουσία του Θοδωρή Βουτσικάκη, ο οποίος με τις ερμηνείες του έδωσε έναν μοναδικό μουσικό χαρακτήρα στην εκδήλωση. 



Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση της Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων του ΠΓΝ Πατρών στο Ρίο, πιστοποιημένου Κέντρου Εμπειρογνωμοσύνης και σημείου αναφοράς για περισσότερους από 400 ανθρώπους και τις οικογένειές τους.




ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΥΚΟΥ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ, ΝΤΕΛΑ ΡΟΥΝΙΚ

Το MDA Ελλάς (σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000.

Σήμερα στο σωματείο  είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 2000 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr