Τι «παίζει» σήμερα;

Μουσική, σινεμά και εικαστικά

Μουσικές του κόσμου στην Αποβάθρα του Τρένου του κόσμου με την υπέροχη φωνή της Αθηνάς Ρούτση και τον Λάμπρo Παπαγεωργίου στο τραγούδι και τα κρουστά, την Άλκηστη Ραυτοπούλου στα πλήκτρα και τις ενορχηστρώσεις και τον Φώτη Μυλωνά στα πνευστά, την κιθάρα και το μαντολίνο. Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως, Αθήνα. Στις 21.30.

Η ταινία του Λόρενς Κάσνταν «Έξαψη» (1981) προβάλλεται στο πλαίσιο του 10ου Athens Open Air Film Festival. Πρωταγωνιστούν οι Γουίλιαμ Χαρτ, Κάθλιν Τέρνερ, Ρίτσαρντ Κρένα, Τεντ Ντάνσον, Μίκι Ρουρκ. Σινέ Ριβιέρα (Βαλτετσίου 46, Αθήνα). 21:15 & 23.30.

 

Η Αργυρώ Χιώτη (Vasistas) σε συνεργασία με το Bios, επιμελείται μια συνάντηση καλλιτεχνών από το χώρο του θεάτρου και της μουσικής οι οποίοι θα συνδιαλλαγούν στο Ρομάντσο με το ανάγνωσμα του Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο, του Μαρσέλ Προυστ. ΡΟΜΑΝΤΣΟ, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια. Στις 21.00.

To «σχεδία home» παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας του Θοδωρή Μάρκου «Διαδρομές στα Βαλκάνια – Τα Βαλκάνια και η βάρκα της συμφιλίωσης». Σχεδία home, Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα. Από 8.30 έως 01.00.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ολυμπία Δουκάκη: Από τα ναρκωτικά και τις αυτοκτονικές σκέψεις στην λάμψη των Όσκαρ

Αναβάλλεται η συναυλία των Jethro Tull στη Θεσσαλονίκη

Μπρους Σπρίνγκστιν: Ο live δίσκος του «Streets of Philadelphia» κυκλοφορεί μετά από 21 χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr