Video: Η νέα BMW M5 στο Νίρμπουργκριν

Τις τελευταίες δοκιμές πραγματοποιεί αυτή την περίοδο η «καυτή» έκδοση της νέας 5άρας, η Μ5. Παρατηρώντας πιο προσεκτικά τις καμουφλαρισμένες φωτογραφίες από την πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, αλλά και από την φωτογραφία του πίσω μέρους που σας αποκαλύπτουμε σήμερα...

  • Τελευταίες δοκιμές της νέας Μ5
  • Με τον 4,4 λίτρων κινητήρα, η απόδοσης 570PS
  • Θα ολοκληρώνει την διαδικασία επιτάχυνσης 0-100km/h, σε 4,2 δευτερόλεπτα

Τις τελευταίες δοκιμές πραγματοποιεί αυτή την περίοδο η «καυτή» έκδοση της νέας 5άρας, η Μ5. Παρατηρώντας πιο προσεκτικά τις καμουφλαρισμένες φωτογραφίες από την πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, αλλά και από την φωτογραφία του πίσω μέρους που σας αποκαλύπτουμε σήμερα, είναι εμφανές πως στο αυτοκίνητο έχουν γίνει μικρές σχεδιαστικές αλλαγές, που εστιάζονται κυρίως στη νέα μάσκα με τις μεγαλύτερες εισαγωγές για τον αέρα.
Κάτω από το εμπρόσθιο μεγάλο καπό έχει τοποθετηθεί ο 4,4 λίτρων V8 κινητήρας, με τα διπλά turbo, η απόδοση του οποίου θα είναι στους 570PS, δηλαδή 65 ίππους περισσότερους,  από το απερχόμενο μοντέλο που διαθέτει τον V10 κινητήρα των 5.000cc. Σημειώστε δε πως με τον V8 κινητήρα της Μ5 (που είναι όμοιος των Χ5Μ και Χ6Μ), θα καταναλώνει κατά σχεδόν 30% λιγότερο καύσιμο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Μ5 θα ολοκληρώνει την διαδικασία επιτάχυνσης για τα πρώτα 100km/h, σε 4,2 δευτερόλεπτα.
Το «καυτό» σεντάν αναμένεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr