Ερχεται το οικογενειακό αυτοκίνητο της Chevrolet

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές της ευρωπαϊκής έκδοσης του Malibu, έδωσε στη δημοσιότητα η Chevrolet. Πρόκειται για ένα μεσαίο sedan – μήκους 4,86 m – το οποίο θα τοποθετηθεί στην κορυφή της ευρωπαϊκής γκάμας της εταιρείας.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές της ευρωπαϊκής έκδοσης του Malibu, έδωσε στη δημοσιότητα η Chevrolet. Πρόκειται για ένα μεσαίο sedan – μήκους 4,86 m – το οποίο θα τοποθετηθεί στην κορυφή της ευρωπαϊκής γκάμας της εταιρείας. Οι καταναλωτές στην ήπειρό μας θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο 4κύλινδρους κινητήρες, ένα βενζίνης 2,4 lt. και ένα πετρελαίου 2 lt. Στη χώρα μας αναμένεται στα τέλη του έτους.

Το Malibu περνά για πρώτη φορά τον Ατλαντικό, αποτελώντας το «εισιτήριο» για την είσοδο της Chevrolet στην ιδιαίτερα απαιτητική κατηγορία των μεσαίων sedan. Εκεί όπου κυριαρχούν οι γερμανικές προτάσεις.
Στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου κυριαρχεί η μεγάλη εταιρική μάσκα, η οποία διαιρείται από την οριζόντια μπάρα με το σήμα. Τα φωτιστικά σώματα εκτείνονται αρκετά προς τα πίσω, ενώ το φουσκωμένο καπό και οι μεγάλοι τροχοί (17 και 18 ιντσών) προσθέτοντας… πόντους στη δυναμική εμφάνιση του Malibu.

Για περισσότερα διαβάστε
ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr