Mercedes E-Class cabrio με 800PS!

Αντέχει και με το παραπάνω! Στην παρουσίαση της Mercedes E-Class cabriolet που έγινε στην Γερμανία, οι ιθύνοντες της εταιρείας υποστήριζαν στους συντάκτες του «Car+Speed» ότι το πλαίσιο της ανοικτής E-Class μπορεί να αντέξει πολλά περισσότερα άλογα από αυτά των γνώριμων κινητήρων της γκάμας της...

Αντέχει και με το παραπάνω! Στην παρουσίαση της Mercedes E-Class cabriolet που έγινε στην Γερμανία, οι ιθύνοντες της εταιρείας υποστήριζαν στους συντάκτες του «Car+Speed» ότι το πλαίσιο της ανοικτής E-Class μπορεί να αντέξει πολλά περισσότερα άλογα από αυτά των γνώριμων κινητήρων της γκάμας της.

Αυτό πλέον αποδεικνύεται και με το παραπάνω, με την κίνηση του βελτιωτικού οίκου Brabus -που είναι αναγνωρισμένος από την Mercedes- να παρουσιάζει μία «καυτή» έκδοση του μοντέλου απόδοσης 800PS!
H Brabus 800 E V12 Cabriolet, όπως ονομάζεται, είναι εφοδιασμένη με έναν V12, biturbo 6.3 λίτρων κινητήρα, ο οποίος προσφέρει απίστευτη δύναμη, με 82,0 kgm ροπής και 800 ίππους.

Οι επιδόσεις, όπως καταλαβαίνετε, είναι απίστευτες, με τα πρώτα 100k/h να καλύπτονται σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, τα 0-200 km/h σε 9,9 δευτερόλεπτα και τα 0- 300 km/h (!) σε 23,9.
Η τελική ταχύτητα της Brabus 800 E V12 Cabriolet, είναι στα 370km/h και το καθιστά ως το ταχύτερο ανοικτό αυτοκίνητο παραγωγής.

Μερικές από τις μετατροπές που διαθέτει το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το αεροδυναμικό αμάξωμα από ανθρακονήματα, η χαμηλωμένη ανάρτηση και οι τροχοί 19 ιντσών. Στο εσωτερικό, μεταξύ άλλων έχει τοποθετηθεί σπορ τιμόνι, επενδύσεις από ανθρακονήματα και νέο ταχύμετρο, οι ενδείξεις του οποίου φθάνουν μέχρι τα 400 km/h.

Η Brabus 800 E V12 Cabriolet κοστίζει στην Γερμανία 478.000 ευρώ και η κατασκευή ενός τέτοιου μοντέλου ξεκινά κατόπιν παραγγελίας (και γενναίας προκαταβολής, μπορούμε να υποθέσουμε)…

Η τιμή του είναι στα 478.000 €…





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr