Ένα σκληροτράχηλο Nissan Navara

Με την ειδική έκδοση Navara OFF-ROADER AT32, το δημοφιλές pickup της Nissan αποκτά ακόμα περισσότερες δυνατότητες σε εκτός δρόμου κομμάτια.

 Στα στάνταρ χαρακτηριστικά του OFF-ROADER AT32 περιλαμβάνονται η ρυθμιζόμενη ανάρτηση που αυξάνει το ωφέλιμο ύψος κατά 20 χιλιοστά, η πλήρης προστασία του πατώματος και τα μεγαλύτερα ελαστικά. Στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται  μια εξάτμιση τύπου snorkel για μεγαλύτερο βάθος βύθισης, καθώς και κλείδωμα του εμπρός διαφορικού.

 

Το Navara OFF-ROADER AT32 έχει σχεδιαστεί από την Arctic Trucks, μια Ισλανδική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή οχημάτων 4WD για αποστολές στα πιο δύσβατα εδάφη του κόσμου.

Στο αισθητικό κομμμάτι η πιο σημαντική αναβάθμιση είναι η ανάρτηση του Navara, η οποία αυξήθηκε για να βελτιστοποιήσει την απόδοση προσφέροντας πρόσθετη απόσταση από το έδαφος που φθάνει   τώρα τα 243 χιλιοστά, σε σύγκριση με τα 223 χιλιοστά του στάνταρ Navara. Η μέγιστη γωνία προσέγγισης έχει αυξηθεί σε 35° (από 30,4°), ενώ η γωνία διαφυγής είναι στις 24° (από 22,2°).



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr