Tα νέα μοντέλα που ετοιμάζει η Alfa Romeo

O CEO του FCA Group άνοιξε τα χαρτιά του και αποκάλυψε-μεταξύ άλλων-όλα τα μελλοντικά πλάνα της Alfa Romeo.

Μιλώντας σε ειδική εκδήλωση στο κέντρο εξέλιξης & δοκιμών τoυ FCA Group, ο Sergio Marchionne παρουσίασε τα σχέδια των Ιταλών για τα επόμενα χρόνια. Όπως είναι φυσικό, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσαν τα νέα μοντέλα που ετοιμάζει η Alfa Romeo με ορίζοντα το 2022. Στη μικρομεσαία κατηγορία αναμένουμε τη νέα Giulietta και ακόμη ένα SUV μοντέλο με το οποίο η Alfa Romeo θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως η Mercedes GLA, η BMW X1 & και το Audi Q3.

Επίσης, εκτός της Stelvio, η γκάμα της ιταλικής φίρμας θα αποκτήσει ακόμη ένα μεγαλύτερο SUV που θα τοποθετηθεί απέναντι στον γερμανικό ανταγωνισμό (οι Giulia & Stelvio θα συνεχίσουν την εμπορική τους πορεία και το 2022 αναμένονται οι ανανεωμένες εκδοχές τους). Στις πιο σπορ κατηγορίες τώρα, το πλάνο περιλαμβάνει την επιστροφή της ονομασίας “GTV”, όπου πρακτικά θα αποτελέσει την κουπέ έκδοση της Giulia. Mάλιστα, το συγκεκριμένο μοντέλο θα έχει υβριδική τεχνολογία, κατανομή βάρους 50:50, τετρακίνηση και απόδοση έως 600 άλογα στην κορυφαία έκδοση Quadrifoglio. Παράλληλα, η 4C θα αντικατασταθεί από την επερχόμενη 8C η οποία θα έχει χαρακτήρα supercar.

Tέλος, να σημειώσουμε πως οι Ιταλοί θα υιοθετήσουν πολλές νέες τεχνολογίες που θα βοηθούν στην αύξηση της δύναμης και στη μείωση των ρύπων (Ε-Βοοster, plug-in λύσεις και άλλα).

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr