Αέρας ανανέωσης για το Nissan Juke

Το compact crossover της Nissan δέχεται τις απαραίτητες αισθητικές αναβαθμίσεις και συνεχίζει την εμπορική του πορεία στην ευρωπαϊκή αγορά.

Στο εξωτερικό μέρος του Nissan Juke, εκτός από τους χρωματικούς συνδυασμούς, υπάρχουν περιορισμένες αλλαγές στη γρίλια της μάσκας, στα πλαϊνά φλας των καθρεπτών ενώ έχουν αυξηθεί οι επιλογές για τις ζάντες στις οποίες υπάρχει δυνατότητα διχρωμίας.

Διαθέσιμοι είναι και διάφοροι συνδυασμοί διακοσμητικών στοιχείων στους προφυλακτήρες, στις πόρτες και τα καλύμματα των καθρεπτών ενώ από την έκδοση Acenta θα υπάρχουν φώτα LED. Επιπλέον στην λίστα των επιλογών προτίθενται δύο νέοι χρωματισμοί, ο Vivid Blue και ο Chestnut Bronze.

Αντίστοιχα στο εσωτερικό διατίθενται δύο επιπλέον χρωματικές επιλογές, οι Energy Orange και Power Blue ενώ βελτιωμένη ποιότητα θα έχουν οι δερμάτινες επενδύσεις στο τιμόνι και σε άλλες λεπτομέρειες του διάκοσμου.

Τέλος το Juke ανάλογα με την εξοπλιστική έκδοση θα προσφέρει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες συνδεσιμότητας και ασφάλειας της Nissan.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr