LIVE Σαλόνι αυτοκινήτου Γενεύης: 2η ημέρα - Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται

Η 87 έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης άνοιξε τις πύλες της και τη δεύτερη ημέρα οι αποκαλύψεις συνεχίζονται! Το protothema.gr και ο Τάκης Τρακουσέλλης βρίσκονται εκεί και καταγράφουν όλα τα νέα μοντέλα που κάνουν ντεμπούτο επί ευρωπαϊκού εδάφους...

Η έκθεση της Γενεύης διεξάγεται από το 1905 (το 1924 απέκτησε διεθνή χαρακτήρα) και αποτελεί-σταθερά- ένα από τα σημαντικότερα event της χρονιάς με θέμα την αυτοκίνηση. Kαι φέτος, πολλοί κατασκευαστές έχουν επιλέξει την Ελβετική πρωτεύουσα προκειμένου να παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα στο κοινό.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, οι πρεμιέρες είναι αρκετές και παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους λάτρεις του αυτοκινήτου και όχι μόνο. Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα σημαντικότερα μοντέλα, έως αυτή τη στιγμή, και κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών θα ανανεώνεται συνεχώς, καθώς ο απεσταλμένος του newsauto, Τάκης Τρακουσέλλης, θα μεταφέρει συνεχώς τον παλμό της έκθεσης.

Σημειώνουμε πως η έκθεση ξεκινά 7 & 8 Μαρτίου για τους εκπροσώπους του Τύπου και από 9 έως 19 Μαρτίου θα είναι ανοιχτή για το κοινό. H συγκεκριμένη σελίδα ενημερώνετε συνεχώς με τα νέα μοντέλα που παρουσιάζονται στην έκθεση.

Μείνετε συντονισμένοι...

Αναλυτικά οι πρεμιέρες:  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr