Ερχεται η Mercedes GLB...

Το νέο μικρό SUV θα έχει μια ιδιαίτερα off-road σχεδίαση, που θα το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα crossover της Mercedes...

Για πρώτη φορά στην ιστορία η Mercedes θα παρουσιάσει ένα compact SUV που θα ονομαστεί «GLB» και θα φέρει τα off  road χαρακτηριστικά της θρυλικής
Mercedes G-Class στην compact κατηγορία. Η νέα GLB, σύμφωνα με πληροφορίες από το βρετανικό τύπο, θα λανσαριστεί σε μια 3ετία από σήμερα και θα δανειστεί την εμφάνισή της από το πρωτότυπο Ener-G Force που παρουσίασε η Mercedes στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες το 2012.

Το νέο μικρό SUV θα έχει μια ιδιαίτερα off-road σχεδίαση, που θα το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα crossover της Mercedes, όμως από την άλλη θα το δείχνει σαν μια πιο νεανική εκδοχή της G-Class, με διαστάσεις λίγο μεγαλύτερες από τη Mercedes GLA.

Παράλληλα, οι ίδιες πάντα πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο μοντέλο θα έρθει σε έκδοση με κοντό και μακρύ μεταξόνιο, ενώ η πλατφόρμα του θα είναι το νέο MFA2 δάπεδο της Mercedes, πάνω στο οποίο θα χτιστούν και οι επόμενες A-Class και GLA. 





     
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr