F1: Η. Mercedes ειναι ΕΔΩ!
01.05.2021
19:32
Τη δέκατη-έβδομη pole position της καριέρας του πανηγύρισε στο Portimao o Valtteri Bottas! Ο Φινλανδός ηγήθηκε του 1-2 της Mercedes, σε μία περίοδο που επηρεάστηκε σημαντικά από τις μεταβολές του ανέμου στο Q3.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το Algarve υποδέχθηκε πάλι ομάδες και οδηγούς με καλοκαιρία. Η θερμοκρασία αέρα ήταν στους 18 βαθμούς Κελσίου ενώ αυτή του οδοστρώματος ήταν στους 36.
Στο Q1 τον καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Bottas, με τον Lando Norris οριακά πίσω του με τη McLaren. Βίοι αντίθετοι με τον teammate του, Daniel Ricciardo, που έπεσε της εξέλιξης της πίστας και της βελτίωσης των χρόνων στο φινάλε. Ο Esteban Ocon με την Alpine τον εκτόπισε και ο Αυστραλός ήταν η μεγάλη έκπληξη στη ζώνη αποκλεισμού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr