Υπόθεση Theranos: Η ώρα της κατάθεσης της Χολμς έφτασε – Κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση (pics)

Για να στηρίξει η κατηγορούμενη τα λεγόμενά της, παρουσίασε ενώπιον του δικαστηρίου χειρόγραφες σημειώσεις με συγκεκριμένες οδηγίες που της έδινε ο πρώην σύντροφός της, Ράμες Μπαλουάνι - Έπρεπε να τις ακολουθεί πιστά, σύμφωνα με τα όσα η ίδια υποστηρίζει

Συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη της Ελίζαμπεθ Χολμς, της γυναίκας «φαινόμενο» που ίδρυσε τη Theranos. Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη startup, ιατρικής τεχνολογίας που σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε η Χολμς, θα έφερνε την επανάσταση στις εξετάσεις αίματος.

Η 37χρονη όμως, φέρεται να εξαπάτησε δεκάδες μεγαλοεπενδυτές αλλά και ασθενείς. Τώρα, είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης που μπορεί να φτάσει έως και τα 20 έτη.

Στην κατάθεσή της, ισχυρίζεται πως ο πρώην σύντροφός της και COO της Theranos, Ράμες «Σάνι» Μπαλουάνι, την κακοποιούσε συναισθηματικά και σεξουαλικά. Από την πλευρά του, ο Μπαλουάνι μέσω του δικηγόρου του, αρνήθηκε τις εν λόγω κατηγορίες.


https://www.newmoney.gr/roh/diethni/ipothesi-theranos-i-ora-tis-katathesis-tis-cholms-eftase-katigori-ton-proin-sintrofo-tis-gia-kakopiisi-pics/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr