Learjet: Τίτλοι τέλους για το θρυλικό αεροσκάφος – Γιατί δεν είναι πια «βολικό» για τα νέα δεδομένα

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η μητρική εταιρεία του Learjet, Bombardier, ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει την παραγωγή των εμβληματικών αεροσκαφών. Στο εξής θα εστιάσει την προσοχή της στη δημιουργία μεγαλύτερων και πιο ευρύχωρων ιδιωτικών τζετ

Για γενιές, τα Learjet ήταν συνώνυμα με τα ιδιωτικά ταξίδια, με πλούσιους και διάσημους που ήθελαν να ταξιδεύουν εύκολα, γρήγορα και κυρίως με άνεση. Περισσότερα από 3.000 μικρά ιδιωτικά αεροσκάφη έχουν κατασκευαστεί έπειτα από πρώτο Learjet 23 του 1963.

Παρόλα αυτά, τον περασμένο Φεβρουάριο, η μητρική εταιρεία του Learjet, Bombardier, ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει την παραγωγή των εμβληματικών αεροσκαφών. Στο εξής θα εστιάσει την προσοχή της στη δημιουργία πιο ευρύχωρων και μεγαλύτερων αεροσκαφών και συγκεκριμένα στη σειρά Global και Challenger. 

Η συνέχεια στο newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr